Actueel

Starre Advies rijdt 100% elektrisch

Onlangs verscheen een interview met Maarten van der Starre over zijn nieuwe Nissan Leaf.

Bekijk

Project Energiezuinig Gouda

Mensen die gaan verbouwen of huizenkopers krijgen bij het project Energiezuinig Gouda de kans op een advies op maat én begeleiding bij het energiezuinig maken van hun huis. Starre Advies is het adviesbureau wat de loketfunctie van het project Energiezuinig Gouda vormgeeft.

Zuiniger en Slimmer wonen, iets voor u?

In het AD Wonen van 5 december jl. is Maarten van der Starre geïnterviewd over de mogelijkheden van energiezuinig wonen voor de particuliere woningbezitter. Wellicht interessant voor u!

Bekijk

Starre Advies in Van Kavel tot Kasteel (RTL4)

In deze aflevering van Van Kavel tot Kasteel kunt u kennismaken met een duurzaam energiezuinig vrijstaande woning in Nunspeet. De bewoners van deze woning verruilden tijdelijk hun woning voor een pension om hun woning om te laten bouwen tot hun energiezuinige droomhuis. Architect Marten de Koningh heeft het ontwerp gemaakt en voor de duurzame energiezuinige installaties heeft hij Starre Advies hierbij betrokken. Het energiezuinige plan werd gemaakt en momenteel is men hard bezig met de verbouw. Ondertussen zijn de programmamakers van Van Kavel Tot Kasteel langs geweest om de stand van zaken vast te leggen in een reportage.